Crypto kopen

Overweeg je om op korte termijn crypto valuta te kopen of te handelen? Dan is Bitvavo een goed platform om mee te beginnen. Lage handelskosten, makkelijk in gebruik en het is een verzamelpunt van een groot deel van alle bestaande cryptocurrencies op de wereld. Je kunt hier bijvoorbeeld Stellar kopen, een relatief goedkope currency, of ga je voor Cardano of Ethereum welke al bekend staan om hun grote uitschieters? Welke je moet kiezen, is afhankelijk van wat je wilt bereiken. Wil je meteen verschil zien? Of zoek je iets wat op de lange termijn grote sprongen kan maken? Lees je goed in voordat je begint met handelen. Het is je echte geld waar je mee investeert, dus het moet een weloverwogen keuze zijn. 

Googelen kan goed helpen, lezen lezen lezen, of gewoon de site van Bitvavo goed in de gaten houden. Kijk terug wat de currency het afgelopen jaar allemaal heeft gedaan. Lees berichten van de echte kenners op internet, dit zijn mensen die zich dag en nacht inlezen op dit onderwerp. Durf ook af en toe een beetje risico te nemen. Heb geduld, investeren in crypto doe je vaak voor op de langere termijn, dus dan praten we echt over jaren. Dit is ook iets wat je moet leren, en waar je je genoeg op moet inlezen voordat je daadwerkelijk begint met handelen. Het is bijna een studie!

Fantom

Fantom crypto is, naast een currency, ook een ‘smart contract’ platform ontworpen om de prestaties van blockchains te verbeteren. Fantom heeft een eigen algoritme ontwikkeld door gebruik te maken van een ‘proof of stake’ protocol genaamd "lachesis". Dit als manier om een snellere transactie finaliteit te bereiken terwijl het overzichtelijk en veilig blijft. Het FTM token wordt gebruikt om vergoedingen op het platform te innen en beloningen mogelijk te maken. Ook dit zijn websites die je in de gaten moet houden als crypto handelaar. Investeren in Fantom is een slimme keuze om te doen. Fantom is een erg snel groeiende currency. De Fantom heeft een ontwikkelende community, steeds meer developers die aan het project werken en ze zijn ook bezig met meer partnerships. Wat allemaal leidt dat er steeds meer mensen en bedrijven gebruik zullen van maken van Fantom. Wat uiteindelijk erg positief is voor de prijs van deze crypto op lange termijn. Een inschatting maken van de prijsverwachting is erg lastig, net zoals op de aandelenmarkt, omdat het beïnvloedbaar is door de markt.