Vanwege het spontane pak sneeuw dat daar ligt, denk je er nu waarschijnlijk niet aan om je tuin zomerklaar te maken. Maar het is momenteel februari en ook de lente begint op 20 maart! Het gaat sneller dan je denkt en daarom is het zeker geen slecht idee om nu al punten te halen om ervoor te zorgen dat je in de lente en zomer van je tuin kunt genieten. In deze blog noem ik zeker drie producten die natuurlijk een paar maanden absoluut niet mogen ontbreken in jouw zomerparadijs. Lees hieronder meer over welke dingen je nodig hebt voor een ideale zomertuin!

Een goede loungeset

Om te beginnen is een uitstekende loungecollectie zeker buitengewoon belangrijk als je er nog geen hebt. Als u in het zomerseizoen met een publicatie buiten zit, wilt u dat natuurlijk uitgebreid en gezellig kunnen doen. Een loungeset bestaat meestal uit een bank (naar mijn mening is een hoekbank een van de meest comfortabele), een stoel en een tafel van exact hetzelfde product. Er zijn ook typisch opvullingen die perfect in de set passen, om ervoor te zorgen dat het prachtig wordt geëindigd. Daarnaast is een bank met perfect passende kussens ook het meest comfortabel, zodat je niet wegzakt in een spleet tussen de vullingen. Mijn tip is om voor een loungeset te gaan die is gemaakt van kunststof (of in ieder geval niet van hout) zodat hij onder alle weersomstandigheden mooi blijft en niet al te veel onderhoud nodig heeft.

Een parasol

Bovendien is een parasol zeker erg belangrijk om te hebben. Als je graag in het zonlicht je boek leest, wil je af en toe de schaduw kunnen kiezen. Dit is ook essentieel om ervoor te zorgen dat u geen zonnesteek krijgt. Want daarna ben je nog veel meer uit residentie! Het aanschaffen van een parasol is bovendien soms behoorlijk ingewikkeld; er zijn veel soorten parasols. Zelf zou ik adviseren om een ​​drijvend zonnescherm aan te schaffen om ervoor te zorgen dat je niet met de stang van het zonnescherm in de middelen zit. Een zweefparasol heeft een boog in de stang/standaard zodat hij goed buiten je loungerand kan staan ​​en niet in de weg zit. Super handig!

Een tafel

Uiteindelijk is het natuurlijk buitengewoon goed om bij goed weer buiten te kunnen eten en bbq'en. Hiervoor is een eettafel met stoelen een laatste cruciaal item voor uw zomertuin. Een van de meest cruciale kenmerken van een eettafel voor buiten is dat deze echt ideaal is voor gebruik buitenshuis. Kijk dus goed of de tafel buiten wordt geproduceerd, van welk product hij is gemaakt en hoe je hem moet conserveren. Het zou zonde zijn als de tafel na het douchen nog een keer weggegooid moet worden.