Vrijetijdtips voor knutselaars

15/10/2012 12:19

Ben je een echte knutselaar en houd je van creatief bezig zijn? Dan volgen hier een paar leuke tips die je kunt doen wanneer je geen zin hebt om te knippen en plakken of inspiratieloos bent, maar wel creatief zijn.

Tip 1: Online zoekspelletjes

Zoek spellen klinken misschien meer wat voor de puzzelaars, maar je moet ook creatief geaard zijn wil je zulke spelletjes kunnen spelen. Ideaal dus voor de echte knutselaars. Zo kun je lekker ontspannen, maar heeft het toch nog uitdaging. Er zijn veel verschillende soorten zoek spelletjes. Denk bijvoorbeeld aan “Zoek de 10 verschillen” tot de meest avontuurlijke spellen waarbij je op zoek moet naar de schat.

Denk jij dat knutselen beter is dan computeren voor je algemene gezondheid? Check dan eens bereslim.nl deze site geeft na aanleiding van onderzoeken antwoord op vragen over spelen achter de computer.

Tip 2 Schrijf een boek

Laat je fantasie erop losgaan bij het schrijven van je eigen boek. Voor creatievellingen is dit een perfecte manier om te ontspannen in je vrije tijd. Je kunt een boek(je) schrijven op veel verschillende manieren. Dit kun je makkelijk achter je computer doen, of wanneer je niet zo houd van computeren, een schrift komen en daar je verhaal in schrijven. Dit laatste is natuurlijk erg leuk wanneer je verhaal af is en je schrift vol. Dan heb je al echt een eigen boek. Iedereen kan een boek schrijven, al wat je nodig hebt is inspiratie. Wil je verder weten hoe je een goed boek kan schrijven, bekijk dan eens deze schrijftips: schrijftips van tenpages.com

Oftewel, je hoeft als creatieve knutselaar niet alleen te tekenen of te knippen en plakken er zijn nog veel meer manieren op creatief je vrije tijd te vullen.

Leave a reply

vereist

vereist

optional