Apps voor knutselen?

17/09/2012 11:12

Er is tegenwoordig wel overal een app voor te vinden. Maar een app voor knutselen? Dat lijkt nogal vergezocht! Als je er even over nadenkt, zie je echter snel de mogelijkheden van je smartphone voor het knutselen.

Het opzoeken van sites met ideeën over knutselen om zo inspiratie op te doen voor je nieuwe project, het afspelen van instructiefilms of wat dacht je van het opsporen van winkels, gespecialiseerd in knutselspullen; een fluitje van een cent voor je smartphone.

Je kunt je smartphone zelf ook echt inzetten als instrument voor je volgend project. Smartphones met een goede ingebouwde camera, zoals de Samsung Galaxy S3, kun je gebruiken voor digitaal knutselen; het maken van een video en deze bewerken met daarvoor ontwikkelde apps voor filmbewerking. Het fotograferen van tekeningen of scènes met objecten heeft na bewerking een tekenfilm of animatiefilm als resultaat.

Met de camera kun je ook foto’s van objecten of mensen maken, die je (als de foto’s beschikken over een goede resolutie) na het uitprinten kunt gebruiken als basis voor uitnodigingen, verjaardagskaarten of wenskaarten. De meeste smartphones, iphones en androids, zijn geschikt voor apps gericht op fotobewerking, zodat de foto al aangepast uitgeprint kan worden. Je gemaakte foto met een aangepaste kleurstelling, in een toegevoegd lijstje, bijgesneden en met een speciale achtergrond, als dat geen originele wenskaart oplevert!

Meer informatie over gratis apps voor fotobewerking vind je op computertotaal.nl

Leave a reply

vereist

vereist

optional